Znaleziono 21 podobnych artykułów
dla "Bezcenny skarb, który nada smak…"
Wszyscy słyszeli o piesku, który został uratowany przez polski statek...
Jak należy przechowywać oraz przygotowywać żywność, żeby zachować jej zdrowotne właściwości?
Według zaleceń Światowej Organizacji Zdrowia dzienne spożycie soli nie powinno przekraczać jednej płaskiej łyżeczki do herbaty. Tymczasem badania wykazują, że zdecydowana większość Polaków znacząco przesala potrawy...
dodano: 27.10.2011 przez
a.wasowska
| TAGI: rodzina, develey, sos sojowy kikkoman, wspólne gotowanie
Najnowsze badania przeprowadzone przez firmę Schwartz wskazują na to, że gotowanie dla 70 procent pań jest przykrą koniecznością i najbardziej stresującym domowym zajęciem.
„Fast food” jest znany wszystkim, od niemowlaków w kołysce, po emerytów i rencistów. Z wielkim żalem obserwuję małe dzieci opychające się tłustymi hamburgerami, cheeseburgerami i frytkami. A czy ktoś słyszał o „slow foodzie”?
Ludkowi trzeba rzucić coś na igrzyska, skoro nie można rzucić konkretów...
Czyli o socjologicznych sposobach na wyhodowanie rasy podludzi.
Niniejszy projekt opracowałem w latach 90., rozesłałem do wielu ważnych instytucji, które go po słowiańsku zbagatelizowały - przecież ministerstwa są najmądrzejsze...
SZUKAJ W PINO
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW