Znaleziono 56 podobnych artykułów
dla "Czym przyprawiać posiłki aby były mniej kaloryczne?"
Jak to jest z naszą wagą? Czy osoby otyłe mają rzeczywiscie dużo wyższe ryzyko rozmaitych chorób, a nawet śmierci, niż osoby o właściwej masie ciała? Czy tylko właściwe BMI ma znaczenie dla tego, aby być
Lato to najlepszy sezon na owoce jagodowe. Zaliczamy do nich oczywiście jagody, truskawki, borówkę amerykańską, maliny, żurawinę, ale również jeżyny i porzeczki. W czym tkwi moc jagód?
Szacuje się, że migrenowe bóle głowy mogą dotykać od 8 do nawet 20% populacji. Najnowsze badania wykazują, że jedząc niektóre produkty spożywcze zwiększamy ryzyko wystąpienia migreny!
Witamina PP, której inna nazwa brzmi kwas nikotynowy pełni głównie funkcje regulujące. Dzięki jej obecności w organizmie, określone procesy zachodzą prawidłowo.
Scyzoryk mi się w kieszeni otwiera (tj. otwierałby się gdybym go ze sobą nosiła) gdy czytam teksty publikowane w celu wypromowania diety pod tytułem
Ryby w Polsce szczególnie dawniej nie były popularnym daniem, jednak odgrywają bardzo ważną rolę w żywieniu człowieka, zwłaszcza ryby morskie, takie jak: makrele, sardynki, śledzie, tuńczyk, łosoś, halibut, dorsz. Dlaczego jeść ryby?
Dieta, dzięki której tłuszcz jest niemal dosłownie wypłukiwany z organizmu polega na wykazaniu pewnej troski o... własną wątrobę.
Zapewne nie każdy wie, ale wątroba wydziela 1/5 ciepła wydzielanego przez nasz organizm. To naprawdę sporo. Aż 20% ciepła. A skoro wątroba wydziela tyle ciepła, oznacza to, że wykonuje naprawdę ciężką pracę.
Wyobraź sobie, że właśnie bierzesz udział w premierze nowego produktu do likwidowania nadwagi. Z informacji i doświadczeń znanych Ci osób, które korzystały z tego urządzenia wynika, że jest ono rewelacyjne.
SZUKAJ W PINO
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW