Znaleziono 184 podobnych artykułów
dla "Gotujmy na parze – warto!"
- Mamusiu, mamusiu... Ja nie chcę iść do psychiatry!
- Mam to gdzieś! Chcę wreszcie wiedzieć, dlaczego płaczesz, kiedy cię biję!
Najzdrowsze tłuszcze spożywane przez człowieka to oleje roślinne.
Wytłoczony olej z nasion roślin oleistych, zawiera w sobie, od kilku do kilkunastu, różnego rodzaju kwasów tłuszczowych.
Kiedy jest już tak źle, że masz ochotę zacząć tupać nogami i jak dziecko się rozpłakać... po prostu to zrób. Nie udawaj twardziela.
dodano: 30.07.2010 przez
metamorfozadiety
| TAGI: aminokwasy egzogenne, kwasy tłuszczowe, tłuszcz, choroby serca
Jajka to bardzo wartościowy produkt spożywczy, jednak ze względu na fakt, iż zawierają bardzo dużo cholesterolu, często promuje się zalecenie ograniczenia spożycia jaj do 3 sztuk tygodniowo. Fakt czy mit?
Rewolucja w badaniach – wiemy jak zatrzymać proces starzenia się skóry twierdzą amerykańscy naukowcy. Prowadzone przez 8 lat badania nad procesem starzenie się skóry dały niewiarygodne rezultaty...
17 czerwca o godz. 19.00 w siedzibie Instytutu APUS, przy ul. Łazienkowskiej 14 w Warszawie, odbędzie się otwarty wykład z elementami warsztatu pt. „Refleksoterapia – natura i zdrowie”. Zajęcia poprowadzi wybitny refleksolg Włodzimierz Tylman
dodano: 23.04.2010 przez
r.zarzeczny
| TAGI: uniwersytet trzeciego wieku, nowe technologie, aktywność, zdrowie
Coraz więcej seniorów jesień życia wykorzystuje jako drugą młodość. Czas, kiedy dzieci poszły na tzw. „swoje”, a wnuków nie trzeba już bawić, seniorzy poświęcają na realizowanie własnych potrzeb i marzeń.
Lato to najlepszy sezon na owoce jagodowe. Zaliczamy do nich oczywiście jagody, truskawki, borówkę amerykańską, maliny, żurawinę, ale również jeżyny i porzeczki. W czym tkwi moc jagód?
Prof. Araszkiewicz jest kierownikiem Katedry Psychiatrii Collegium Medicum UMK i znalazł się w elitarnym gronie osiemnastu osób, którym przyznano tytuł Honorowego Ambasadora Kongresów Polskich
SZUKAJ W PINO
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW