Znaleziono 381 podobnych artykułów
dla "Kuchania&seks i on – czyli era gastroseksualnych"
Aubrey de Grey, angielski naukowiec - bioinformatyk postrzega nieśmiertelność człowieka jako problem zużywających się części ciała. Uważa, że ludzki organizm mógłby żyć wiecznie, gdyby jego kolejne części były zastępowane nowymi...
Codziennie jesteśmy atakowani mnóstwem informacji o żywieniu, dietach i metodach odchudzania. Najnowsze wyniki badań opublikowane w czasopiśmie Medical News Today przedstawiają bardzo ciekawy i łatwy sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów.
Co łączy księgowego, informatyka, sekretarkę i zawodowego kierowcę? Czy zastanawialiście się kiedyś, ile godzin dziennie spędzamy w jednej, siedzącej pozycji i jaki ma to wpływ na nasz kręgosłup?
Zwichnięcia kostki, naciągnięcie mięśni, przeforsowanie kolan i stawów skokowych – to najczęstsze kontuzje najmodniejszego aktualnie sportu narodowego.
Ryby w Polsce szczególnie dawniej nie były popularnym daniem, jednak odgrywają bardzo ważną rolę w żywieniu człowieka, zwłaszcza ryby morskie, takie jak: makrele, sardynki, śledzie, tuńczyk, łosoś, halibut, dorsz. Dlaczego jeść ryby?
Ogólnie rzecz ujmując, hormon wzrostu pomaga wszystkim. Rosnąć, rozwijać się, funkcjonować. Ale niektórzy mogą potrzebować go więcej, niż inni.
W dzisiejszych czasach mało zwracamy uwagę na to co jemy! Jemy szybko, byle co i byle jak… Ciągle brakuje nam czasu. A właściwa dieta i odżywianie jest istotną kwestią i ma duży wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie!
W obecnych czasach 70 procent społeczeństwa żyje w ciągłym biegu. Nie mają czasu, na sen a tym bardziej na zdrowe jedzenie. Dlatego wiele z nich korzysta z barów szybkiej obsługi. Jak wynika z badań taki sposób odżywiania się jest niezdrowy.
Zabawa dwóch seksownych lasek
Na punkcie wody kokosowej oszalały gwiazdy światowego formatu. Delikatny, orzeźwiający płyn pochodzący z wnętrza młodego, zielonego kokosa szturmem zdobywa kolejne serca (oraz podniebienia).
SZUKAJ W PINO
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW