Znaleziono 35 podobnych artykułów
dla "Jak zapobiec stratom cennych składników ważnych dla odporności?"
W wielu mediach pojawiły się artykuły o szkodliwości witamin. Co za tym się kryje? Czy rzeczywiście przez tysiące lat rodzaj ludzki szkodził sobie spożywając pokarm roślinny?
Używanie oliwy i octu do przyrządzania potraw z warzyw znane i doceniane jest już od ponad 2000 lat, kiedy to Babilończycy urozmaicali swoje dania za pomocą tej prostej techniki, dbając tym samym o swoje zdrowie.
W dzisiejszych czasach mało zwracamy uwagę na to co jemy! Jemy szybko, byle co i byle jak… Ciągle brakuje nam czasu. A właściwa dieta i odżywianie jest istotną kwestią i ma duży wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie!
Wspólne gotowanie z przyjaciółmi to coraz bardziej popularna forma spędzania wolnego czasu. Takie spotkania są świetną okazją do ciekawych rozmów, wymienienia się własnym doświadczeniem kulinarnym, ale przede wszystkim są fantastyczną zabawą.
W doborowym towarzystwie kiełbaski, karkówki oraz szaszłyka sezon grillowania w pełni. Zewsząd rozchodzi się zapach pieczonych mięs oraz warzyw. To, jaką potrawę przyrządzisz zależy wyłącznie od Ciebie i preferencji Twojego podniebienia.
Należy zmodyfikować przepisy zabraniające kierowcom otwieranie drzwi pomiędzy przystankami (w sytuacjach awaryjnych), aby pasażerowie mogli opuścić pojazd.
Zaproponujmy zlikwidowanie strefy nadgranicznej w rejonach, gdzie już nie ma granicy!
Letnia aura nie zachęca do jedzenia. Gdy na zewnątrz temperatura w słońcu idzie w górę nasz apetyt gwałtownie spada. Jednak coś jeść trzeba. W upalne dni doskonale sprawdzają się sałatki – ich przygotowanie nie pochłania wiele czasu.
SZUKAJ W PINO
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW