Znaleziono 159 podobnych artykułów
dla "Nowe korzyści z jedzenia ryb"
Wraz ze zmianą czasu na zimowy, dzień staje się krótszy, wieczory coraz chłodniejsze, a Polaków dopada jesienno-zimowa chandra. Nie musimy jednak poddawać się takiemu nastrojowi. Warto wykorzystać długie wieczory stworzyć w zaciszu domowym salon SPA.
Prof. Araszkiewicz jest kierownikiem Katedry Psychiatrii Collegium Medicum UMK i znalazł się w elitarnym gronie osiemnastu osób, którym przyznano tytuł Honorowego Ambasadora Kongresów Polskich
17 czerwca o godz. 19.00 w siedzibie Instytutu APUS, przy ul. Łazienkowskiej 14 w Warszawie, odbędzie się otwarty wykład z elementami warsztatu pt. „Refleksoterapia – natura i zdrowie”. Zajęcia poprowadzi wybitny refleksolg Włodzimierz Tylman
Powielany w mediach ideał piękna „wpędza” w anoreksję tysiące kobiet. Jednak gdyby feministki uzyskały wpływy w dziedzinie kultury, żywota dokonałyby miliony kobiet.
Piwo to źródło witamin B1, B2, PP, B12 oraz składników mineralnych takich jak: potas, fosfor, magnez, wapń i sód. Wino jest z kolei bogate w polifenole. Niestety, jest też kaloryczne. Ile zatem można spożywać tych trunków?
Dobroczynna moc pola magnetycznego znana była już w starożytności. Korzystano z niej wiedząc, że pobudza samoregulację komórek oraz pozytywnie wpływa na stan zdrowia i samopoczucia.
Dr Loren R. Mosher medycynȩ ukończył na uniwersytetach Stanford i na Havardzie. Angażował siȩ na rzecz niefarmakologicznej terapii Schizofreników twierdząc, że są to ludzie o udrȩczanych duszach, a nie chorzy umysłowo.
POChP to choroba palaczy: 90 % chorych na POChP, czyli przewlekłą obturacyjną chorobę płuc, pali lub paliło papierosy.
... przeżył na naszym padole 42642 dni!
SZUKAJ W PINO
5 NAJLEPIEJ OCENIANYCH ARTYKUŁÓW